Service Moto Alex constatari, reparatii, revizii

Pentru toate tipurile de motociclete

Iubitorii sportului pe doua roti sunt cunoscuti pentru pasiunea fata de motocicletele lor, iar atunci cand ele prezinta o problema, proprietarii resimt din plin efectele. Din acest motiv, Service SC Moto-Alex SRL va ofera service moto de inalta calitate.

Moto-Alex intelege pasiunea pentru motociclete si mai mult, o impartaseste, intrucat doar din pasiune se pot realiza lucruri marete. In acest caz, fiind vorba despre un service moto, pasiunea nu este de ajuns, fiind completata de daruire, pricepere, rapiditate si deschidere fata de dorintele clientului. In plus, service Moto Alex dispune de doterea tehnica necesara: elevator, scule specifice, documentatie tehnica pentru a executa corect si in timp util interventiile la motocicletele dumneavoastra.

Service Moto Alex Brasov – operatii

Lucrari ce efectuam in servisul nostru de motociclete:

Revizii periodice – schimb de filtre, ulei, lichid de racire, placute de frana, lichid de frana

Schimb de kit lant si pinioane transmisie

Curatat si gresat lant

Schimb discuri de frana, saboti de frana

Schimb de bujii, fise de bujii

Contatari ale sistemului electric si reparatiile ce se impun

Test de compresie

Servisare furca

Curatat, reglat si sincronizat carburatoare

Schimb lant de distributie

Segmentare, schimb de cuzineti, garnituri – motor

Reglaj culbutori

Schimb de anvelope

Schimat becuri far, semnalizare

Montat alarma

Reparatie capitala motor

Reparatie capitala motocicleta

Nota: Sunt enumerate doar o parte din lucrarile ce le putem executa !

Service Moto Alex Brasov – dotare

Dotarea service-ului nostru include toate sculele specifice, necesare desfasurarii in bune conditii a lucrarilor executate. Dispunem, de asemenea, de un elevator, de aparat de sincronizat carburatoare, de presa pentru rulmenti si pentru schimbat kit-ul de lant si nu numai.

Service Moto Alex Brasov – despre noi

Activitatea prestata de service-ul nostru necesita cunostinte vaste si variate, intrucat, piata actuala este intr-o continua dezvoltare, oferind clientilor modele cu performante dintre cele mai avansate: Honda, Yamaha, Kawasaki, BMW, Suzuki, Aprilia, Harley Davidson, Triumph, etc. Prin urmare, cunostintele mecanicilor nostri tin pasul cu tehnologia actuala, echipa Moto-Alex fiind in permanenta preocupata de dezvoltarea profesionala si atingerea celui mai inalt nivel de calitate in ceea ce priveste serviciile prestate. Iscusinta este a doua calitate a intregii echipe, intrucat doar utilizand personal abilitat, suntem capabili sa oferim servicii complete, prestate la cel mai inalt nivel calitativ. Perseverenta este a treia calitate, caci perseverand, am invatat. Am invatat tot ce este nou in materie de motociclete, am invatat sa diagnosticam defectiunile, am invatat sa le rezolvam rapid si corect si am inteles ca devotamentul si grija cu care se lucreaza este cheia unui client multumit.

Service Moto Alex Brasov – despre noi

In ceea ce priveste intretinerea, diagnosticarea si repararea motocicletelor, este nevoie de multa cunoastere pentru ca sunt foarte multe marci si modele din ce in ce mai performante: Honda, Yamaha, Kawasaki, BMW, Suzuki, Aprilia, Harley Davidson, Triumph, etc. Este nevoie de cunostinte care sa atinga nivelul inalt al tehnologiei din zilele noastre iar echipa de la Moto-Alex se ridica la acest nivel de cunoastere.

Priceperea este a doua calitate pe care o are intreaga echipa pentru ca doar asa pot fi rezolvate problemele motocicletelor, de la cele mai comune si pana la cele mai complexe lucrari ce necesita mai mult decat un simplu schimb de ulei sau de o anumita piesa. Perseverenta este a treia calitate caci perseverand, am invatat. Am invatat tot ce este in materie de motociclete, am invatat sa detectam problemele, am invatat sa le rezolvam si am invatat faptul ca grija cu care se lucreaza este si ea foarte importanta penru a avea clineti multumiti.

Servicii calitative

De-a lungul timpului, am inteles ca cel mai important este sa oferim servicii de calitate, spre multumirea clientilor nostri, care, astfel, ne vor recomanda mai departe. Incepand de la lucrari simple, ca schimbul de ulei, schimbul de filtre, schimbul placutelor de frana, al cablului de frana sau al ambreiajului, schimbul bujiilor, schimbul lantului sau al cardanului si pana la lucrari complexe, lucrari majore la motor sau la cutia de viteza, toate sunt de calitate, sunt lucrari durabile si care nu vor mai necesita interventii ulterioare. Din acest motiv, lucram cu grija si devotament, depunem toate eforturile necesare pentru rezolvarea problemelor semnalate de clienti.

Preturi avantajoase

Suntem constienti de importanta pe care o prezinta preturile in alegerea unui service moto. Tocmai din acest motiv, oferim tarife/preturi avantajoase pentru clientii nostri, pe care ii tratam cu respect, seriozitate si promptitudine, totul din pasiune pentru munca noastra.

⏰ Program de lucru:

  • Luni: 09:00-18:00
  • Marti: 09:00-18:00
  • Miercuri: 09:00-18:00
  • Joi: 09:00-18:00
  • Vineri: 09:00-18:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Adresa, date de contact:

Moto Alex Brasov
Strada Stejarului nr. 27 ,
langa gradina zoologica
Brasov, Romania 500312
Phone: 0770-832-212
✉ email

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor