Moto Alex Service Scutere Brasov

Service-ul SC Moto-Alex SRL este acea mana de ajutor pe care o cautati cand aveti o problema cu scuterul, este ajutorul de nadejde care nu se da la o parte oricat de grava ar fi situatia, este prietenul de incredere care ofera servicii de calitate la preturi avantajoase.

Asadar, Moto-Alex este un service moto cu o lunga experienta, cu un atelier dotat corespunzator si cu un personal calificat si competent.

Service pentru scutere in 2 timpi dar si pentru scutere in 4 timpi

Ca si in cazul motocicletelor, si scuterele prezinta diferente majore in ceea ce priveste motorizarea: in primul rand, diferentele provin din marca si modelul pe care il folositi, mai apoi din capacitatea si tipul motorului. Service-ul nostru va ofera servicii de calitate, indiferent de marca, tipul sau capacitatea motorului scuterului dvs. Fie ca folositi un scuter in doi timpi, mai rapid si cu un demaraj mai puternic, fie ca folositi un scuter in patru timpi, mai lent, dar ideal pentru drumuri lungi din perspectiva confortului pe care il ofera, noi va putem asista in orice privinta.

In mod evident, cele doua tipuri de scutere vor prezenta defectiuni diferite, in considerarea caracteristicilor diferite pe care le prezinta, insa mecanicii de la Moto- Alex nu vor intampina dificultati in nici unul din cazurile descrise.

Tipuri de servicii la Moto Alex

In ceea ce priveste tipul serviciilor oferite pentru scutere, Service ul Moto Alex din Brasov abordeaza defectiuni dintre cele mai complexe, rezolvandu-le cu rabdare, devotament si echipamente moderne.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre, ce tin de reparatii mecanice dar si electrice, la reparatii ce tin de motor, la diagnoze motor, schimb de ulei si filtre si chiar revizii periodice; toate aceste lucrari vor fi executate de profesionisti cu experienta, astfel rezultatele vor fi pe masura asteptarilor clientilor nostri.

Avantajele Moto Alex

Cel mai mare avantaj pe care il veti avea apeland la SC Moto-Alex SRL consta in faptul ca scuterul dvs. va fi manevrat cu atentie si rabdare, orice defectiune fiind abordata cu profesionalism si seriozitate.

Suntem recunoscuti pentru promptitudinea cu care raspundem clientilor nostri, pentru lucrarile de calitate pe care le executam si pentru respectul manifestat fata de clientela noastra.

scuter
service scuter
revizii scuter
reparatii scutere

⏰ Program de lucru:

  • Luni: 09:00-18:00
  • Marti: 09:00-18:00
  • Miercuri: 09:00-18:00
  • Joi: 09:00-18:00
  • Vineri: 09:00-18:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Adresa, date de contact:

Moto Alex Brasov
Strada Stejarului nr. 27 ,
langa gradina zoologica
Brasov, Romania 500312
Phone: 0770-832-212
✉ email

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor