Transport Motociclete

Scutere si ATV

Service Moto Alex va ofera un nou serviciu: transport de motociclete, scutere sau ATV-uri. Asiguram transportul acestora de la domiciliul/sediul clientului sau de la locul indicat de dvs. si pana la sediul nostru.

Pe raza municipiului Brasov, pretul transportului este de 150 de lei, in afara municipiului este de 3 lei/ km; tarifele aferente transportului pot fi negociate in functie de complexitatea lucrarilor de reparatii necesare; in cazul in care defectiunile motocicletei dvs. sunt complexe si optati sa le remediat in service-ul nostru, contravaloarea transportului pana la sediul nostru este suportata de noi

De asemenea, asiguram servicii de transport motociclete sau ATV-uri oriunde in tara, tarifele fiind negociabile, in functie de distanta. Efectuam transportul in conditii de maxima siguranta, mijloacele noastre auto avand capacitatea de a transporta simultan doua motociclete sau un ATV. Serviciul de transport moto pe care vi-l punem la dispozitie, mai ales in situatii de urgenta,denota grija si respectul acordat de Moto Alex clientilor sai ! Va asteptam !.

Unul dintre cele mai utile servicii pe care le oferim clientilor nostri este transportul motocicletei, al scuterului sau al atv-ului. Intervenim in cazul oricarei defectiuni, asigurand atat transportul, cat si reparatia motocicletei, scuterului sau ATV-ului dvs.

Despre transport moto

SC Moto-Alex SRL, din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai, vine in intampinarea acestora, punandu-le la dispozitie servicii de transport moto. In cazul in care este posibil, o echipa de profesionisti se poate deplasa la fata locului si poate interveni direct; in cazul in care acest lucru nu este posibil, vehiculul vostru va fi transportat in cea mai mare siguranta la sediul nostru din Brasov.

Indiferent de locatia voastra, daca aveti o problema cu motocicleta, atv-ul sau scuterul pe care il detineti si nu aveti posibilitatea de a-l misca, noi vom raspunde cu promptitudine nevoilor voastre si va vom asigura transportul spre atelierul nostru. Transportul se va realiza in conditii de siguranta, cu o remorca dotata cu toate facilitatile necesare

Preturi transport moto

Pe raza municipiului Brasov, pretul transportului este de 150 lei iar in afara municipiului este de 3 lei/km. In cazul in care defectiunile motocicletei, scuterului sau ATV-ului dvs. necesita interventii complexe si optati sa le executati in service-ul nostru, contravaloarea transportului pe raza orasului Brasov, este suportata de noi. In afara municipiului Brasov, tarifele de transport sunt negociabile, in functie de distanta.

Avantajele transportului moto cu noi

Avantajul pe care il veti avea daca apelati la serviciile noastre de transport moto consta in faptul ca aceeasi societate se va ocupa si de reparatii, asigurand astfel continutitatea serviciilor si acelasi nivel inalt de calitate.

Un alt avantaj provine din faptul ca echipa noastra de profesionisti va raspunde prompt nevoilor voastre si nu veti fi nevoiti sa asteptati pana cand o firma de tractari va raspunde solicitarilor voastre. Serviciile noastre de transport raspund nevoilor dvs., in special in situatii de urgenta, cand vehiculul dvs. este stationat pe carosabil si perturba traficul in zona.

transport motocicleta
transport ATV

⏰ Program de lucru:

  • Luni: 09:00-18:00
  • Marti: 09:00-18:00
  • Miercuri: 09:00-18:00
  • Joi: 09:00-18:00
  • Vineri: 09:00-18:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminica: Închis

Adresa, date de contact:

Moto Alex Brasov
Strada Stejarului nr. 27 ,
langa gradina zoologica
Brasov, Romania 500312
Phone: 0770-832-212
✉ email

ANPC

Autoritatea Natioanal pentru Protectia Consumatorilor